Τρίτη 28 Απριλίου 2020

Η ομορφιά δεν έχει ηλικία



Stone, Pfeiffer, Smith, Basinger, Streep, Moore, Iman, Winfrey, Mirren, Madonna στην λίστα
«Σημασία δεν έχει πόσο είσαι, αλλά πόσο δείχνεις» λένε, και ειδικά για τον χώρο του θεάματος και της τηλεόρασης η εμφάνιση παίζει πάρα πολύ σημαντικό ρόλο.



Σε μια εποχή που το μόνο που μετράει είναι η εμφάνιση και όχι το ταλέντο, υπάρχουν κάποιες γυναίκες οι οποίες αψηφούν τα λεγόμενα και παρά το ότι είναι ήδη στα πρώτα ήντα της ζωής τους, δείχνουν ότι εκτός από άφθονο ταλέντο διαθέτουν και πολύ ομορφιά.

Οι πιο όμορφες 50αρες της showbiz έρχονται για να ανατρέψουν τα όσα πιστεύαμε μέχρι σήμερα για τα πρότυπα ομορφιάς, και να μας αποδείξουν ότι… η ομορφιά δεν έχει ηλικία.



1.Sharon Stone

Η Sharon Stone σε ηλικία 53 ετών δε διστάζει να πρωταγωνιστήσει γυμνή από την μέση και πάνω στην ταινία του 2010 «Paris Match», για την οποία μάλιστα είχε δηλώσει: «Υπάρχει μια συγκεκριμένη ηλικία που μας επιτρέπει τι πρέπει να κάνουμε και τι όχι, αν πρέπει να δείξουμε το σώμα μας;».



2.Michelle Pfeiffer

53 χρονών είναι και η εντυπωσιακή Michelle Pfeiffer. Η όμορφη γυναίκα από την Καλιφόρνια είχε πει κάποια στιγμή σχετικά με την ηλικία της: «Το καλό με το να γίνεσαι 50, είναι ότι δεν είναι και τόσο μεγάλο πράγμα. Περνάς τόσο πολύ χρόνο σκεπτόμενος και με τον φόβο γι’ αυτό, και μετά έρχεται και περνάει. Για μένα ήταν κάτι απελευθερωτικό».

  

3.Jaclyn Smith

Η 66χρονη Jaclyn Smith είναι το ίδιο όμορφη με την εποχή που υποδυόταν έναν από τους θρυλικούς «Αγγέλους του Τσάρλυ». Σημασία για την όμορφη ηθοποιό δεν έχει το πώς φαίνεσαι αλλά το πώς νιώθεις «αισθάνομαι τέλεια. Αισθάνομαι τα νιάτα να βρίσκονται μέσα μου και όχι έξω, κυρίως όταν περιβάλλομαι με αγάπη από την οικογένειά μου».



4.Kim Basinger

Ακόμα και στα 58 της, η Kim Basinger είναι το ίδιο σέξι με όταν ήταν 28. Η βραβευμένη με Oscar ηθοποιός πάντα στις ταινίες της προκαλούσε με την τολμηρή της εμφάνιση. Σε μια συνέντευξη είχε εξομολογηθεί: «Εύχομαι να υιοθετούσαμε σαν χώρα περισσότερο τον Ευρωπαϊκό τρόπο σκέψης σε ότι έχει να κάνει με την ηλικία. Υπάρχει τόσο μεγάλη πίεση ακόμα και από όταν είμαστε παιδιά».



5.Meryl Streep

 Για την 62χρονη Meryl Streep τα λόγια είναι περιττά. Το ταλέντο και η ομορφιά συνοψίζονται σε μια μόνο γυναίκα. Η γαλανομάτα ηθοποιός πλέον αποτελεί ένας από τους ζωντανούς μύθους του Hollywood, ενώ αναπολώντας τα χρόνια που πέρασαν θυμάται: «Δεν είχα καθόλου εμπιστοσύνη στην ομορφιά μου όταν ήμουν πιο μικρή» έχει πει.



6.Julianne Moore

Γεννημένη στις 3 Δεκεμβρίου του 1960, η Julianne Moore αποτελεί μια από τις πιο όμορφες ηθοποιούς του Hollywood. Μόλις έναν χρόνο πριν δε φοβήθηκε να πρωταγωνιστήσει στην ταινία «Chloe» που περιλάμβανε αρκετές προκλητικές σκηνές με την συμπρωταγωνίστριά της Amanda Seyfried, ενώ φέτος την είδαμε να ποζάρει στο φακό του Karl Lagerfeld ως η ελληνίδα θεά Ήρα. Μάλιστα χαρακτηρίζει αστειευόμενη τον εαυτό της ως «εκατό χρονών μοντέλο».



7.Iman

Η Iman παρά τα 56 της χρόνια μπορεί ακόμα με την εμφάνισή της να σε αφήσει με το στόμα ανοιχτό. Το σούπερ μόντελ και τηλεπερσόνα έχει δηλώσει παλαιότερα για την εμφάνισή της: «Το να νιώθεις όμορφος δεν έχει να κάνει με τη μόδα, ή κάποιο συγκεκριμένο τρόπο ντυσίματος. Σημασία έχει να περιποιείσαι τον εαυτό σου. Δεν έχει σημασία η ηλικία ή το χρώμα του δέρματος, αλλά το να αγαπάς το δέρμα που έχεις».

  

8.Oprah Winfrey

Είναι μια από τις πιο πλούσιες γυναίκες του κόσμου σύμφωνα με το περιοδικό Forbes και σίγουρα η πιο επιτυχημένη παρουσιάστρια της Αμερικής. Ο λόγος για την 57χρονη Oprah Winfrey, που πρόσφατα αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή της ότι έχει μια ετεροθαλή αδερφή που δε γνώριζε. Από τα πρώτα της χρόνια στη showbiz μέχρι και σήμερα δείχνει το ίδιο εντυπωσιακή, και όπως εξομολογείται, ο λόγος είναι η προσωπική της μακιγιέρ Reggie Jones.



9.Helen Mirren

Η Helen Mirren μπορεί να είναι 66 χρονών σίγουρα όμως δεν της φαίνεται. Η βρετανίδα ηθοποιός είχε δηλώσει κάποια στιγμή για την ηλικία της: «Πρέπει να αφήσουμε αυτές τις αηδίες. Δημιουργεί περισσότερο άγχος στις γυναίκες και σίγουρα δε θέλω να επηρεάσει και εμένα. Δεν είμαι όμορφη. Το γεγονός ότι δείχνω ωραία σε αυτή την ηλικία είναι άσχετο».



10.Madonna

Η βασίλισσα της ποπ όσο χρονών και αν είναι δε παύει να δείχνει σαν βασίλισσα! Η 53χρονη Madonna γυμνάζεται καθημερινά, κάνει γιόγκα και είναι υπέρμαχος της υγιεινής διατροφής. Μάλιστα πλέον διαθέτει και δικό της γυμναστήριο. Η μητέρα τεσσάρων παιδιών, όπως δηλώνει, τώρα πια έχει ανάγκη από χαλάρωση «έφτασα σε μια ηλικία που επιτρέπω στον εαυτό μου να έχει ήρεμες φάσεις στη ζωή μου και μαθαίνω να τις απολαμβάνω».



https://www.protothema.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

On Pinterest!

On Instagram!